DigibalanceApp – tuo taloushallinnon palvelut nykyaikaan veloituksetta

DigibalanceApp aplikaatio

Näin aloitat sovelluksen käytön

DigibalanceApp mobiilisovelluksen tavoitteena on yrittäjän talousosaamisen lisääminen eikä vastaavaa suomeksi ja englanniksi toimivaa mobiilisovellusta ole saatavilla koko Euroopasta. Monille nyky-yrittäjille epäselvät käsitteet kuten oman yrityksen liikevaihto, voitto/tappio ja verotettava tulo ovat nyt saatavilla suoraan kirjanpidosta yrittäjän taskuun. Vuoden kestäneen pilottijakson jälkeen sovellus nyt saatavissa ilmaiseksi.

Sovellus avaa yrittäjän puhelimeen selkeät perustiedot toiminnan ja kannattavuuden kehityksestä. Toteutuneen tiedon lisäksi sovellus esittää graafina miltä yrittäjän koko vuosi näyttää jos tahti jatkuu samalla tasolla. Sovellukseen päivittyy säännöllisesti blogi-artikkeleita yritystoiminnasta ja yrittäjäelämästä kaiken kaikkiaan. Tulossa on myös lisäominaisuuksia esim. kassatilanteen seurantaan.

Teknisesti sovelluksen raporttikäsittely perustuu yksinkertaiseen Excel-formaattiin, jota lähes kaikki kirjanpitäjät pystyvät tuottamaan. Jokaisen toimintaansa aloittavan yrittäjän kannattaakin pyytää kirjanpitäjäänsä olemaan yhteydessä Digibalance Oy:hyn ja testaavan raporttiensa yhteensopivuuden DigibalanceApp:in kanssa. Toiminta on täysin pro bono eli laskua ei tule kirjanpitäjälle eikä yrittäjälle.